L'Agriturismo
L'Agriturismo
Le cascine
Il paesaggio
…Rust, traditie en bijzondere emoties geven je een natuurlijk ritme terug…

Het buitenleven

Agriturismo Orlandi is de ideale plek voor een ontspannen verblijf. Omringt door groen en weg van de chaos van de stad, kan een gezonde levensstijl en menselijke maat worden herontdekt en een meer spontaan contact met de natuur worden herstelt. Deze agriturismo is ideaal voor het genieten van gezond en oorspronkelijk eten, het (her)ontdekken van de landelijke cultuur and haar oude waarden en de onmetelijke rijkdom aan tradities en typische, lokale producten.

Het landschap

In het omliggende landschap tref je de kenmerkend geordende wijnstokken, notenbomen zoals hazelaars, diverse fruitbomen en een groentetuin. Onze gasten kunnen niet alleen genieten van het wonderschone aanzicht maar ook actief deel hiervan gaan uitmaken middels excursies of er door te wandelen of te fietsen.


Participatie

Naast door de wijngaarden te slenteren en genieten van de rust en stilte van het platteland, bied onze agriturismo ook de gelegenheid om actief deel te nemen door bij te dragen middels het planten, verzorgen en oogsten van diverse groenten en fruit.